2021. június 30., szerda

Bemutatkozás.







Sziasztok, 
4 éves koromban ismerkedtem meg a horgászattal. Szerencsésnek mondhatom magam, mert lakhelyem közvetlen közelében több tó is volt és nagyon sok időt tölthettem a tóparton. 
Első horgászmódszer amit kipróbáltunk az a spiccbotos horgászat volt (egy bodzafa és gemkapocsból készített horog).
Bátyám akkor már javában fogdosta a pontyokat matchbottal és nekem nagyon megtetszett a módszere, persze hogy nem tudtam olyan botot szerezni magamnak :( :) 
Viszont később egy nagyon kedves ismerőstől kaptam egy igazi telematch botot. Egyből tudtam, hogy ez szerelem számomra. Minden horgászat után újra és újra megálmodtam, ahogy az úszó elmerül. 
A gyermeknapi horgászversenyeket már év elején vártam. 
Nagyon jó élményeket szereztünk és persze rengeteg segítséget kaptunk, amiért a mai napig hálás vagyok. 
Én is próbáltam fenekezni amikor lehetőségem adódott, de igazán sosem fogott meg a módszer és utána nem is álmodtam azt, hogy a kapásjelző a botot üti, így mindig visszatértem az úszós módszerhez. 
2019-ben létrehoztam az Instagramm oldalam, amin már megosztottam veletek pár dolgot. Mostanra úgy érzem kicsit többet is megtudnék. 
Az én módszereim nem profi módszerek, nem is ez a célom, mert pontosan olyan hétköznapi horgász vagyok mint ti, nem tudok mindent viszont szeretek tanulni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése